Laan v/d Lemenhees 92

7823 JK Emmen

Maandag t/m vrijdag

08:30 - 17:00

Telefoonnummer

06 - 5265 2675

E-mail ons op

rutgerswoonprojecten@gmail.com

Even voorstellen

  • home  /
  • Even voorstellen

Even voorstellen

Mijn naam is Kees Rutgers en ik ben geboren en getogen in Groningen. Inmiddels woon ik al jaren in Emmen samen met mijn vrouw en twee prachtige zonen. Ik ben als klusser beschikbaar voor Emmen en omgeving.

Ik ben als leerling loodgieter/monteur begonnen bij een installatiebedrijf en vervolgens bij een badkamerspeciaalzaak terecht gekomen waar ik vele jaren met veel plezier heb gewerkt. Uiteindelijk kreeg ik de kans om als werkvoorbereider aan de slag te gaan, maar na ongeveer anderhalf jaar wilde ik graag weer met mijn handen aan de slag. Toch vind ik het denkwerk en de planning rondom de klussen heen ook leuk. Als klusser kan ik beide goed combineren in mijn eigen klusbedrijf.

Mijn vakmanschap bevat onder andere installaties, water en riool aansluitingen. Maar ook voor het plaatsen van complete badkamers en toiletten, onderhoud, renovatie en reparaties aan uw woning, en voor kleinere klussen kunt u bij mij terecht.

Ik denk graag met u mee en overleg goed wat precies uw wensen zijn om uiteindelijk tot een mooi resultaat te komen waar u als klant tevreden mee bent! Daarnaast ben ik een betrouwbaar iemand, die graag netjes werkt en afspraak = afspraak.

Heeft u andere klussen die u hier niet bij vermeld ziet, belt u mij gerust zodat we samen kunnen kijken wat ik voor u kan betekenen.

Wilt u door ons teruggebeld worden? Laat dan uw nummer hier achter.